Flux-stiri

VIDEO. Netflix lansează trailer-ul oficial „The Next 365 Days”. Ultima parte a trilogiei va apărea pe 19 august

The Next 365 DaysThe Next 365 Days

  • Te-au cucerit în 2 filme până acum și nu se opresc aici.
  • Celebrul cuplu Massimo și Laura, vedetele peliculei „365 de zile”, revin în „The Next 365 Days” , care va apărea pe 19 august.
  • Dar până atunci, te poți bucura de trailer-ul oficial, care a fost lansat de Netflix.

Te-au cucerit în 2 filme până acum și nu se opresc aici. Celebrul cuplu Massimo și Laura, vedetele peliculei „365 de zile”, revin în „The Next 365 Days”, care va apărea pe 19 august.

Dar până atunci, te poți bucura de trailer-ul oficial, care a fost lansat de Netflix.

Actorul Michele Morrone a vorbit recent despre rolul său și a dezvăluit că anumite scene te vor uimi de-a
dreptul.

Sigur vor vedea un Massimo mult mai matur, pentru că, e evident, le cunoașteți povestea de dragoste… Dar în a treia parte vreau să fiu un personaj incredibil. Va fi o scenă anume în care toată lumea va exploda, spune actorul Michele Morrone.

HBO Max a publicat teaserul episoadelor 6 și 7 din Pretty Little Liars: Original Sin

Tot acum câteva ore, HBO Max a lansat teaserul pentru episoadele 6 și 7 din Pretty Little Liars: Original Sin. Sunt fetele mai aproape de a descoperi identitatea lui A? Afli în următoarele episoade ale serialului.

„A” ne țintește.
Dacă ne putem da seama ce s-a întâmplat între Angela și mamele noastre… Ne-ar putea ajuta să ne dăm seama cine este „A”. Dar șeriful Beasley? A mers la școală cu mamele noastre.

The post VIDEO. Netflix lansează trailer-ul oficial „The Next 365 Days”. Ultima parte a trilogiei va apărea pe 19 august appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code