Flux-stiri

VIDEO. O bunică, în vârstă de 93 de ani, din Anglia zboară pentru a strânge bani pentru îngrijirea ospiciului

  • La 93 de ani, Betty Bromage a călătorit atașată la un avion.
  • Este a 5-a oară când Betty încearcă asta, prima dată fiind acum 6 ani.
  • Betty Bromage s-a dat și pe cel mai rapid zipline din lume.

Curajul nu are limite. Sau vârstă. Ți-o arată o bătrânică pe nume Betty. La 93 de ani, ea a încercat ceea ce mulți nu ar avea curaj.

Betty s-a urcat pe un avion pentru o experiență fantastică. A fost a 5-a oară când a făcut acest lucru. Prima dată i-a venit ideea când a văzut o reclamă la TV și s-a decis să-și testeze limitele.

Nu este singura experiență intensă trăită de Betty. Ea s-a plimbat și cu cel mai rapid zip-line din lume, cu viteze de peste 160 de kilometri pe oră.

Betty locuiește într-o casă de bătrâni și a devenit celebră pe internet. Astfel că a creat o platformă de strângere de fonduri unde a primit peste 30.000 de dolari. Ea a povestit cum este experiența călătoriei.. pe avion.

The post VIDEO. O bunică, în vârstă de 93 de ani, din Anglia zboară pentru a strânge bani pentru îngrijirea ospiciului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code