NEWSNET

Flux-stiri

VIDEO. O protestatară pentru mediu a pătruns pe scena show-uli Louis Vuitton și a fost trântită la pământ de pază

  • O protestatară a perturbat o prezentare de modă Louis Vuitton la Paris.
  • Aceasta a defilat pe podium cu un afiș din pânză prin care critica consecințele consumului excesiv.
  • Paza a trântit-o la pământ pe manifestantă.

Marți, o protestatară a perturbat o prezentare de modă Louis Vuitton la Paris, defilând pe podium cu un afiș din pânză prin care critica consecințele consumului excesiv asupra mediului.

Purtând o pânză pe care se putea citi „supraconsum = extincție”, femeia care reprezenta „Amis de la Terre France”, „Youth for Climate” și „Extinction Rebellion” a defilat pe aceeași podium ca și modelele, stârnind agitație în rândul publicului, a povestit un martor pentru Reuters.

Catherine Deneuve și Isabelle Huppert (actrițe franceze de film), aflate în primul rând, au reacționat cu greu, deși mai mulți membri ai familiei Arnault, care stăteau în preajma președintelui și directorului executiv al LVMH, Bernard Arnault, au făcut schimb de priviri în timp ce ecologista defila.

Paza a luat-o pe sus

Paza a trântit-o la pământ pe manifestantă și apoi au luat-o pe sus spre a o îndepărta.

Prezentarea a avut un aer punk, cu mâneci ale jachetelor de costum smulse, lăsând brațele la vedere, și accesorii precum cizme cu cuișoare și coifuri din zale de lanț.

Grupul „Amis de la Terre France” a precizat faptul că obiectivul lor era brandul care aparține de compania LVMH în vederea atragerii atenției asupra problemei consumului excesiv.

„LVMH este liderul mondial al luxului și are o responsabilitate atunci când vine vorba de tendințele care împing industria textilă să reînnoiască în mod constant colecția mai repede și să producă mai mult”, spune Alma Dufour, o purtătoare de cuvânt al grupului ecologist, pentru Reuters.

The post VIDEO. O protestatară pentru mediu a pătruns pe scena show-uli Louis Vuitton și a fost trântită la pământ de pază appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code