NEWSNET

Flux-stiri

VIDEO. Pakistan aprobă o lege care permite castrarea chimică a violatorilor

fata-pakistan.fata-pakistan.

  • Castrarea chimică este un proces prin care se administrează medicamente pe o perioadă lungă de timp pentru a reduce libidoul sau activitatea sexuală a unei persoane prin scăderea testosteronului.
  • Proiectul de lege prevede înființarea de instanțe speciale și utilizarea de dispozitive moderne în timpul anchetei, pe lângă judecarea cazurilor de viol.
  • Surse media locale au declarat că unii miniștri federali au recomandat spânzurarea publică a condamnaților pentru viol în loc de castrare.

Pakistanul a aprobat o nouă lege anti-viol, pornind de la premisa că aceasta va asigura procese rapide și va permite castrarea chimică a infractorilor sexuali și violatorilor condamnați.

Castrarea chimică este un proces prin care se administrează medicamente pe o perioadă lungă de timp pentru a reduce libidoul sau activitatea sexuală a unei persoane prin scăderea testosteronului.

În încercarea de a reduce numărul tot mai mare de cazuri de violență sexuală din întreaga țară, Parlamentul a aprobat miercuri Proiectul de lege privind dreptul penal ( Amendament) 2021, care urmărește să modifice Codul penal pakistanez, 1860, și Codul de procedură penală, 1898.

Proiectul de lege prevede înființarea de instanțe speciale și utilizarea de dispozitive moderne în timpul anchetei, pe lângă judecarea cazurilor de viol.

Surse media locale au declarat că unii miniștri federali au recomandat spânzurarea publică a condamnaților pentru viol în loc de castrare.

The post VIDEO. Pakistan aprobă o lege care permite castrarea chimică a violatorilor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code