Flux-stiri

VIDEO. Premierul Ciucă, surprins să afle că orașul Caracal a devenit stațiune turistică de interes local

  • Nicolae Ciucă nu știa că a declarat Caracal stațiune de interes local.
  • Ciucă: „Nu am discutat de acest subiect, nu l-am văzut pe agendă” .
  • 35 de localități din România au fost declarate de interes local.

Nicolae Ciucă schimbă una dintre zicalele vechi românești.  A semnat ca primarul” devine acum a semnat ca prim-ministrul” . Asta după ce 35 de localități au fost declarate de interes local, pentru a crește numărul turiștilor și a atrage investiții. Lista cuprinde și orașul Caracal.

Vestea l-a surprins maxim pe premierul Ciucă, în ciuda faptului că decizia a fost luată într-o ședință de guvern prezidată chiar de el.

Caracal? Nu știu, nu am discutat de acest subiect. Chiar nu știam. Ieri? Nu, nu am … Sincer, nu l-am văzut în agenda de guvern.  spune Nicolae Ciucă, premierul României.

Surpriza putea fi chiar mai mare pentru Ciucă, dar și pentru restul României. Caracal a fost la un pas să fie declarată stațiune de interes național. I-au lipsit doar 65 de locuri de cazare.

The post VIDEO. Premierul Ciucă, surprins să afle că orașul Caracal a devenit stațiune turistică de interes local appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 35 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code