Flux-stiri

VIDEO. Prietenia este o temă pe care o regăsești în filme celebre

Cele mai așteptate filme ale anului au fost amânate pentru 2021Cele mai așteptate filme ale anului au fost amânate pentru 2021

  • Prietenia este o temă pe care o regăsești în filme celebre.
  • Ziua internaţională a prieteniei este adoptată de ONU din 2011.
  • Prietenia este o formă fundamentală a solidarităţii umane.

De ziua internațională a prieteniei vreau să știi la ce povești te poți întoarce oricând cu siguranța că vei găsi acolo acest tip de apropiere. Răzvan Țupa, editor Aleph News, îți spune mai multe.

Probabil că prima imagine pe care o am atunci când e vorba despre prieteniei este finalul din Thelma și Louise (1991), când personajele interpretate de Geena Davis și Susan Sarandon plonjează, sau, cum spun ele „merg mai departe”. Dacă tot am început în cheia asta feminină, în cu totul altă direcție, te duce prietenia cu care rămâi de la „Domnișoare de onoare”, din 2011. Pentru că și comedia îți arată că în spatele oricărei catastrofe poate fi un prilej de sărbătoare. Sau invers. Cât despre seriozitatea comediei, uite o poveste franțuzească care a ajuns să aibă variante noi atât în Argentina cât și în India și Statele Unite. Dar originalul este tot din 2011, ”Invincibilii” , a spus Răvan Țupa.

The post VIDEO. Prietenia este o temă pe care o regăsești în filme celebre appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code