NEWSNET

Flux-stiri

VIDEO. România ar putea fi condusă de SRI? Răspunsul surprinzător al Avocatei Poporului

Pașaportul de vaccinare naște controverse. Renate Weber: „Atât timp cât s-a spus că acest vaccin este facultativ, nu există obligativitatea să-l faci”Pașaportul de vaccinare naște controverse. Renate Weber: „Atât timp cât s-a spus că acest vaccin este facultativ, nu există obligativitatea să-l faci”

Ne îndreptăm către o țară care să fie condusă de serviciile de informatii? E posibil. La 5 ani de cand cabinetul Cioloș a emis Ordonanța de guvern, care transformă SRI în organ de cercetare penală specială, și înființează Centrul Național de Interceptare a Comunicațiilor, a fost votată de Camera Deputaților, devenind lege.

Avocatul Poporului nu a atacat niciodată ordonanța, deși a primit o sesizare. Sorina Matei a întrebat-o, la ȘTIU pe Renate Weber de ce nu a făcut asta. Uite ce i-a răspuns Avocatul Poporului.

The post VIDEO. România ar putea fi condusă de SRI? Răspunsul surprinzător al Avocatei Poporului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code