Flux-stiri

VIDEO. Spider-Man se întoarce în Spider-Verse. Când apare cel mai nou film cu îndrăgitul super-erou

  • „Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)” va apărea în cinematografe pe 7 octombrie 2022.
  • Protagonistul va face echipă din nou cu Gwen Stacy, dar și cu Oameni Păianjen noi ca să se înfrunte cu un răufăcător mai puternic decât oricare altul cu care s-au luptat până acum
  • Primul film „Spider-Man: Into the Spider-Verse” a primit un Oscar pentru cel mai bun film de animație

După succesul filmului „Spider-Man: Into the Spider-Verse”, care a câștigat și un Oscar pentru cel mai bun film de animație, aventurile Omului Păinajen vor continua într-o nouă peliculă animată.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)” va ecraniza aventurile lui Miles Morales prin Multiverse. Dacă în primul film diverși Oameni Păianjen din diferite universuri ajungeau în lumea lui Miles, acum e rândul protagonistului să călătorească în alte dimensiuni. Protagonistul va face echipă din nou cu Gwen Stacy, dar și cu Oameni Păianjen noi ca să se înfrunte cu un răufăcător mai puternic decât oricare altul cu care s-au înfruntat până acum.

Povestea va fi relatată în două părți, iar prima parte din „Spider-Man: Across the Spider-Verse” va apărea în cinematografe pe 7 octombrie 2022.

The post VIDEO. Spider-Man se întoarce în Spider-Verse. Când apare cel mai nou film cu îndrăgitul super-erou appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code