NEWSNET

Flux-stiri

VIDEO. Un fan a făcut infarct în timpul meciului Watford – Chelsea. Partida a fost întreruptă

  • Un fan al echipei Watford a suferit un atac de cord în primele minute ale meciului
  • Incidentul a fost raportat centralului de teren de către Marco Alonso
  • Meciul s-a reluat după aproape jumătate de oră și s-a încheiat cu victoria lui Chelsea

Meciul dintre Watford și Chelsea de miercuri seară a fost întrerupt pentru 23 de minute, după ce un fan din tribuna gazdelor a suferit un atac de cord. Incidentul a fost semnalat arbitrului central de către jucătorul lui Chelsea, Marco Alonso.

Jucătorii au părăsit terenul după doar 12 minute de joc, iar medicii i-au acordat primul ajutor spectatorului afectat. După 23 de minute, jucătorii au reintrat pe teren, iar meciul s-a reluat la 22:15, ora României.

Sfârșitul primei reprize s-a încheiat cu scorul de 1-1. După 90 de minute, câștigătoarea Cupei Campionilor de anul acesta a obținut victoria cu scorul de 2-1.

La conferința de presă după terminarea meciului, Claudio Raniei, antrenorul lui Watford, a declarat că spectatorul rănit din timpul meciului este într-o stare stabilă. Rainei i-a mai transmis acestuia și familiei sale toate cele bune.

The post VIDEO. Un fan a făcut infarct în timpul meciului Watford – Chelsea. Partida a fost întreruptă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code