Flux-stiri

VIDEO. Un japonez a rămas fără holograma cu care se iubea de mai mulți ani

Un japonez a rămas fără hologramăUn japonez a rămas fără hologramă

  • Până când serverul ne va despărți! Japonezul care s-a căsătorit cu holograma unei vedete pop se plânge că iubirea i-a rămas fără voce.
  • De vină este compania care a creat holograma. Omul spune că dragostea pentru soția lui nu a dispărut. Chiar dacă cei doi nu mai pot vorbi, el continuă să stea la masă cu holograma și să-i povestească despre viața lui.
  • Împreună până când inteligența artificială ne va despărți! Un japonez căsătorit cu o holograma a rămas fără consoartă după ce producatorul a întrerupt acest serviciu. Va rămâne pe vecie în serverul și inima lui.

Până când… serverul ne va desparți! – Japonezul care s-a căsătorit cu holograma unei vedete pop se plânge că iubita lui a rămas fără voce, de vină este compania care a creat holograma.

Gatebox este compania care i-a împlinit visul japonezului dar și cea care i-a distrus căsnicia după ce a întrerupt serviciile de Inteligență Artificială care aduceau holograma la viață. Omul spune că dragostea pentru soția lui nu a dispărut. Chiar dacă cei doi nu mai pot vorbi el continuă să stea la masă cu holograma și să îi povestească despre viața lui.

Căsătoriile ciudate au loc și în offline – după ce a cheltuit peste un milion de euro ca să își coloreze viața în roz, o femeie din Statele Unite a ales să se căsătorească cu aceasta. Ea spune că a trăit alaturi de culoarea roz timp de 40 ani și ideea de căsătorie i-a venit după ce a stat de vorbă cu un copil.

Alt exemplu de iubire fără granițe este un bodybuilder din Kazahstan care s-a căsătorit în 2020 cu o păpușă gonflabila. Căsnicia nu a ținut mult, anul trecut au divorțat după ce el s-a îndrăgostit de altă păpușă.

The post VIDEO. Un japonez a rămas fără holograma cu care se iubea de mai mulți ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code