Flux-stiri

VIDEO. Un mire din Băile Felix și-a fracturat coloana după ce prietenii lui l-au aruncat în sus și l-au scăpat

  • Un bărbat din Băile Felix a ajuns de la nuntă direct la spital.
  • I-au fost fracturate două coaste după ce prietenii l-au aruncat în sus și l-au scăpat.
  • Bărbatul afirmă că își poate mișca mâinile, dar nu și picioarele.

Un bărbat din Băile Felix a ajuns de la nuntă direct la spital. I-au fost fracturate două coaste după ce prietenii l-au aruncat în sus și l-au scăpat.

Potrivit mirelului, „după circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat o dată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”. Liviu Filimon a făcut declarațiile de pe patul de spital, pentru Bihorjust.

Sursa: Bihorjust

Liviu Filimon a mai spus că , imediat după ce a căzut, nuntașii l-au apucat de mâini și picioare și l-au așezat pe scaun, ceea ce, crede mirele i-a făcut mai mult rău: “Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos.

El a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Oradea și urmează să fie supus mai multor investigații de specialitate.

Bărbatul afirmă că își poate mișca mâinile, dar nu și picioarele.

Nunta a continuat după incident, mai menționează sursa citată.

The post VIDEO. Un mire din Băile Felix și-a fracturat coloana după ce prietenii lui l-au aruncat în sus și l-au scăpat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code