NEWSNET

Flux-stiri

VIDEO. Un vulcan a erupt în Indonezia. Norul de cenușă vulcanică s-a ridicat la 15.000 de metri

Vulcanul Semeru a început să erupă. Oamenii au fost avertizați să fie vigilențiVulcanul Semeru a început să erupă. Oamenii au fost avertizați să fie vigilenți

  • Vulcanul Semeru din Indonezia a erupt astăzi
  • Norul de cenușă provocat de erupție a ajuns la altitudini de 15.000 de metri
  • Momentan nu există victime în urma erupției vulcanului

Vulcanul Semeru din Indonezia a erupt astăzi pentru a două oară anul acesta. Localnicii de pe insula Java au văzut cum norul de cenușă vulcanică a blocat soarele în două dintre districtele locale.

Până acum nu există victime, însă autoritățile evacuează zona. Thoriqul Haq, șeful districtului Lumajang a spus că satele din împrejurimi au fost cuprinse de întuneric din cauza coloanelor mari de cenușă.

„Situația a fost una apăsătoare și foarte rapidă de când a erupt”, a mai adăugat Haq.

Vulcanul Semeru se află la 3.676 de metri deasupra nivelului mării, iar norul de cenușă a ajuns la altitudini de 15.000 de metri. „Volcanic Ash Advisory Center” din Australia a anunțat că norul se îndreaptă spre sud-vest și le oferă informații companiilor aeriene despre cum evoluează situația în Indonezia.

The post VIDEO. Un vulcan a erupt în Indonezia. Norul de cenușă vulcanică s-a ridicat la 15.000 de metri appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code