Flux-stiri

VIDEO. Volodimir Zelenski, aplaudat la scenă deschisă de Parlamentul Poloniei

  • Frați și surori din Polonia, simt că am format deja o alianță extrem de puternică. Dar aceasta este o legătură care a crescut din realitate, nu din cuvinte pe hârtie.
  • Dacă Dumnezeu va voi și noi câștigăm acest război, vom împărtăși victoria cu frații și surorile noastre.
  • Aceasta este măreția noastră. Și măreția voastră” a spus Zelenski.

Volodimir Zelenski devine pe zi ce trece o figură puternică a leadershipului la nivel mondial. Președintele Ucrainei a fost primul străin aplaudat din nou la scenă deschisă în Parlamentul altei țări. De data asta, Zelenski a fost aplaudat în Polonia.

Frați și surori din Polonia, simt că am format deja o alianță extrem de puternică. Dar aceasta este o legătură care a crescut din realitate, nu din cuvinte pe hârtie. Dacă Dumnezeu va voi și noi câștigăm acest război, vom împărtăși victoria cu frații și surorile noastre. Aceasta este măreția noastră. Și măreția voastră” a spus Zelenski.

The post VIDEO. Volodimir Zelenski, aplaudat la scenă deschisă de Parlamentul Poloniei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code