Flux-stiri

VIDEO. Zelenski: „Ura trebuie să piardă. Libertatea trebuie să învingă”

  • „Ura trebuie să piardă. Libertatea trebuie să învingă.” Acesta este mesajul transmis de președintele Zelenski pe rețelele de socializare astăzi.
  • Ucraina continuă să lupte, iar efortul militarilor dau roade.
  • Armata rusă a pierdut până acum peste 2.700 de echipamente militare grele. Nu doar militarii dau totul pentru țara lor.

„Ura trebuie să piardă. Libertatea trebuie să învingă.” Acesta este mesajul transmis de președintele Zelenski pe rețelele de socializare astăzi. Ucraina continuă să lupte, iar efortul militarilor dau roade. Armata rusă a pierdut până acum peste 2.700 de echipamente militare grele. Nu doar militarii dau totul pentru țara lor.

Un profesor ucrainean continuă să își țină orele, în format online.

Cei mai mulți lucrează de la distanță, unii nu pot să iasă din buncăre, profesorii din Olexiivka își petrec cel mai mult timp în buncăre. Dar eu am posibilitatea să ies liniștit. Sunt lector universitar. Un profesor trebuie să arate ca un profesor, eu susțin cursuri de disciplină opțională, e o literatura uncraineană post modernă. Profesorii care predau literatură postmodernă trebuie să și arate la fel ca literatura”, a spus profesorul.

Susținerea pentru Ucraina vine în continuare din toate părțile. Șahtior Donețk a organizat un meci caritabil cu Olympiakos. În tribune au fost așezate 176 de jucării, în amintirea celor 176 de copii care și-au pierdut viața în război. Iar Papa Francisc a cerut armistițiu în timpul slujbei de Florii de la Vatican

The post VIDEO. Zelenski: „Ura trebuie să piardă. Libertatea trebuie să învingă” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code