Economice

Virgil Popescu, ministrul Energiei, propus de premier ca interimar la Ministerului Cercetării

Informația privind propunerea ca Virgil Popescu să asigure interimatul Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, dată publicitărții de purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, vine după ce Florin Roman a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării.

Presa centrală a publicat informaţii conform cărora Florin Roman ar fi urmat studii universitare de scurtă durată în cadrul unui colegiu universitar din Alba-Iulia şi a susţinut examenul de absolvire a acestor studii la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca. Astfel, Roman a obţinut o diplomă de absolvire, nu una de licenţă de la UBB, aşa cum apărea în CV-ul său.

Roman a afirmat miercuri că pleacă din funcţie „cu fruntea sus”.

„Am înaintat azi demisia din funcţia de ministru, mulţumind premierului şi echipei guvernamentale. Când albul devine negru, când orice vorbă îţi este răstălmăcită, când îţi asumi erori materiale, dar se ajunge la linşaj din prima zi de mandat este prea mult. Nu vreau ca acest scandal să afecteze activitatea Executivului”, a scris Florin Roman pe Facebook.

The post Virgil Popescu, ministrul Energiei, propus de premier ca interimar la Ministerului Cercetării appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code