Economice

vivo anunță actualizările Android 12 în Europa

Lansarea primei versiuni Android 12 în Europa va rula în trei etape de la sfârșitul lunii ianuarie, acoperind treptat toți utilizatorii de smartphone-uri vivo. Modelele X60 Pro și V21 5G vor fi primele produse care vor primi actualizarea Android 12 de la sfârșitul lunii ianuarie 2022. Modelul Y72 5G va urma o lună mai târziu, în timp ce restul produselor din seria Y disponibile în România vor primi actualizarea de la sfârșitul lunii aprilie 2022.

Cea mai recentă ediție a celui mai popular sistem de operare la nivel mondial, Android 12, a fost lansată public în octombrie. Consumatorii din Europa și din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să-și actualizeze telefoanele vivo cu Android 12 cât mai curând posibil.

vivo a confirmat că întreaga gamă de produse vândute în Europa va primi actualizarea Android 12. Cu toate acestea, planul de lansare de la sfârșitul lunii ianuarie până la sfârșitul lunii aprilie 2022 nu se aplică smartphone-urilor vivo cumpărate prin canalele operatorilor. Anumite date pentru actualizarea smartphone-urilor vivo achiziționate prin aceste canale vor fi stabilite de operatori.

The post vivo anunță actualizările Android 12 în Europa appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code