Flux-stiri

Volodimir Zelenski s-a întâlnit la Kiev cu președintele Camerei Reprezentanților SUA, Nancy Pelosi

Nancy Pelosi și ZelenskiNancy Pelosi și Zelenski

  • Președinta Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, s-a întâlnit cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Kiev.
  • Din delegația care a mers la Kiev alături de Nancy Pelosi au mai făcut parte Jim McGovern, Gregory Meeks, Adam Schiff, Barbara Lee, Bill Keating și Jason Crow, va continua călătoria în sud-estul Poloniei și Varșovia.
  • „America este ferm alături de Ucraina”, a fost mesajul transmis de aceasta.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a întâlnit cu președintele Camerei Reprezentanților SUA, Nancy Pelosi, la Kiev.

Statele Unite ale Americii sunt lider în sprijinul puternic al Ucrainei în lupta împotriva agresiunii ruse.

Volodimir Zelenski a acordat Ordinul Prințesei Olga Președintelui Camerei Reprezentanților SUA, Nancy Pelosi, „pentru contribuția personală semnificativă la consolidarea cooperării interstatale ucraineno-americane”.

„Delegația noastră s-a deplasat la Kiev pentru a trimite un mesaj răsunător către întreaga lume: America este ferm alături de Ucraina. Întâlnirea noastră cu președintele Zelenskyy a început cu mesajul său de mulțumire către Statele Unite pentru asistența substanțială pe care am oferit-o. El a transmis că este nevoie în mod clar pentru continuarea securității, asistenței economice și umanitare din partea Statelor Unite pentru a ajuta poporul ucrainean devastat de de invazia diabolică a lui Putin. Delegația noastră a transmis că va fi acordat sprijin american suplimentar”, a declarat Pelosi.

The post Volodimir Zelenski s-a întâlnit la Kiev cu președintele Camerei Reprezentanților SUA, Nancy Pelosi appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code