Economice

Vremea se va răci accentuat în toată țara. Vânt, ploi și la munte ninsoare. În București maximele vor fi de 8 grade

În intervalul menţionat, local şi temporar vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45-55 km/h, iar izolat peste 60 km/h. Va ploua în toate regiunile şi pe arii restrânse, în sudul şi sud-estul ţării, se vor acumula cantităţi de peste 15-20 l/mp, iar pe parcursul zilei de sâmbătă â vor fi şi manifestări de instabilitate atmosferică.

La munte treptat vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri mai consistent, iar pe creste rafalele vor depăşi 65-70 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada.

Valorile termice vor fi în scădere semnificativă, astfel că duminică, vremea va fi deosebit de rece în toată ţara. La începutul săptămânii viitoare vremea se va menţine deosebit de rece şi va continua să ningă, în special la munte.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

În București

Vremea se va răci accentuat la Bucureşti duminică faţă de ziua precedentă, astfel că valorile termice diurne se vor situa cu mult sub mediile multianuale, potrivit prognozei speciale pentru Capitală publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Cerul va fi noros şi va ploua în cea mai mare parte a intervalului. Vântul va sufla moderat, cu intensificări ziua, când la rafală se vor atinge viteze în general de 45…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de 3…4 grade.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, vremea se va menţine caldă, cerul va fi variabil, cu înnorări din orele serii şi pe parcursul nopţii, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări noaptea, când la rafală se vor atinge viteze de 40…45 km/h. Temperatura maximă va fi de 22…24 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code