Flux-stiri

Brigitte Macron îi dă în judecată pe cei care susțin că s-a născut bărbat

brigitte macron transgenderbrigitte macron transgender

  • Prima doamnă Brigitte Macron va da în judecată conspiraționiștii care susțin că este o femeie transgender.
  • Zvonurile susțin că s-a născut bărbat, cu numele Jean-Michel Trogneux.
  • Zvonuri similare au vizat-o și pe Michelle Obama, în urmă cu câțiva ani.

Brigitte Macron urmează să acționeze în instanță din cauza unei teorii conspiraționiste care circulă pe internet și conform căreia, prima doamnă este o femeie transgender.

Brigitte a fost vizată pe rețelele de socializare de aceste afirmații false, după care, aceste afirmații au fost publicate pe un site de extremă-dreapta, în luna septembrie.

Zvonurile susțin că s-a născut bărbat, cu numele Jean-Michel Trogneux.

Mai mult decât atât, conspiraționiltii susțin că cei trei copii pe care prima doamnă a Franței îi are din primul mariaj nu sunt ai ei.

Avocatul doamnei Macron a confirmat că aceasta din urmă ia măsuri în acest sens:„ Ea a decis să inițieze procedura, este în curs”, a confirmat avocatul Jean Ennochi.

Teoriile mincinoase despre prima doamnă de 68 de ani au fost răspândite ca o formă de opoziție față de soțul ei, președintele Emmanuel Macron.

Presa franceză a urmărit un articol scris într-un jurnal de extremă dreapta de o femeie pe nume Natacha Rey. Apoi a găsit o emisiune YouTube foarte populară, care are viziuni împărtășite online de un public larg de anti-vaxxeri, sceptici la Covid și activiști de extremă dreapta, relatează BBC.

Brigitte Macron nu este singura soție de președinte care a fost ținta unui astfel de atacuri. În aceeași situație a fost și Michelle Obama acum câțiva ani.

The post Brigitte Macron îi dă în judecată pe cei care susțin că s-a născut bărbat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code