Justitie Breaking News Editorial Flux-stiri Video

Deutsch Marian polițistul interlop care a bătut un muncitor la Lugoj determină demisia Ministrului Marcel Vela

Deutsch Marian, este numele polițistului care a bătut cu sălbăticie un muncitor nevinovat la Lugoj. Prin loviturile repetate aplicate unui om neputincios în fața sa a violat integritatea fizică. Loviturile survin pentru că bărbatul bătut a refuzat să ofere o mită de 500 Euro. Refuzul recunoașterii dreptului la integritate fizică, loviturile aplicate și reținerea fără ordonanță de reținere constituie în drept fapte penale aspru pedepsite de Codul Penal, infracțiuni pe care Deutsch Marian și tovarășul de faptă le-au comis fără nici o remușcare. Cu porecla Jack, Deutsch Marian se prezintă pe facebook ca un mare interlop, chiar și-a tras și un tribal pe mână. Cum a intrat în poliție cu semne particulare? Mai jos avem momentul loviturilor din filmul de mai sus și pe urmă o galerie foto cu protagonistul nostru, polițistul interlop.

 

 

 

 

Ce spune Ziarul de Banat: Curajul infracțional al polițiștilor care au comis un concurs grav de infracțiuni determină instanța de fond să orienteze pedepsele ce vor fi aplicate spre maximul prevăzut de lege. Practic fără o ordonanță de reținere un om este lovit repetat în plină stradă cu pumnii, reținut și bătut din nou de polițiști membrii ai unui grup infracțional organizat dovedit dincolo de orice dubiu. În poză am surprins momentul în care omul gemea de durere în timp ce polițistul criminal ordinar îi aplică lovituri cu pumnii. Mafia aceasta este atât de puternică în Timiș încât deja s-a mobilizat o armată de decidenți să spele călăul infractor de faptele sale.

Ceea ce nu s-a spus este pretenția polițiștilor de a primi „dreptul” de la bietul om, i-au cerut 500 de Euro. Când le-a spus „ceri mită”, l-au lovit cu pumnii așa cum se vede în filmare. Așa dar, fapta polițiștilor se circumscrie mai degrabă competențelor DNA căci pretinderea de bani fie sumă a unui șantaj fie mită., e element inerent al corupției. Așteptăm și cerem public arestarea preventivă a acestor criminali ordinari și scoaterea lor înafara serviciului public. Solicităm public un punct de vedere DGA.

S-a solicitat de la Ziarul de Banat un punct de vedere DGA. Problema nu este doar într-un răspuns de la DGA ci mai degrabă este vorba de ordinele Ministrului Vela. El este cel care trebuie să dea explicații pentru agresarea cetățenilor iar DGA să ne spună când și de fapt în câte ore va avea loc arestarea preventivă. În orice stat civilizat comportamentul animalic este sancționat iar ministrul care a încurajat așa ceva este demis.

Noi solicităm un punct de vedere al premierului și al președintelui Iohannis. Sunt încântați de asemenea interlopi strecurați în Poliție?

Mihai Vidjean, și mai urmează

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1.171 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code