Breaking News Editorial Flux-stiri Justitie

Mafia finlandeză din serviciile sociale continuă activitatea infracțională prin torturarea copiilor. Solicităm public atitudine din partea primului ministru finlandez

O anchetă jurnalistică de Marius Leontiuc

După ce Ziarul de Banat a expus atrocitățile unui grup infracțional organizat specializat în trafic de organe, trafic de copii, trafic de carne vie din care fac parte persoane cu titluri academice, polițiști și magistrați, grupul infracțional continuă acțiunile împotriva unor cetățeni români. Contactați telefonic de către Ziar de Știri reprezentanții autorităților finlandeze refuză orice dialog.
Aflăm astăzi cu consternare că de fapt nimeni nu s-a sesizat, nu a început nici o anchetă împotriva unei corupții fără precedent în Europa, iar tortura psihică asupra copiilor continuă .
Mihai, fiul Cameliei Smicală, a refuzat să meargă la școala “de cartier” la care serviciul social î-l obligă să meargă.
Mihai a intrat prin examen de admitere la o școală de gimnaziu cu profil de limbi latine. Conform legii finlandeze, acesta are dreptul de a frecventa cursurile școlii la care a optat. Conform legislației finlandeze Mihai are dreptul la ore de limba maternă, care este oficial limba română.
Membrii grupului infracțional din Serviciul Social prin abuz în serviciu îi încalcă aceste drepturi, la fel cum îi încalcă absolut toate celelalte drepturi . Cum într-o dictatură a unui grup infracțional legea nu are nici o valoare , ci importantă este reducerea la tăcere a celor care se opun regimului, serviciul social a convocat pe mâine o ședință școală+social+psihiatru la care nu este primită mama lui Mihai CAMELIA SMICALĂ, cetățean român cu domiciliul în Finlanda, deși este tutorele legal al copiilor (altă încălcare a legii). Nici avocatul copiilor nu este primit.
Având în vedere că în aceeași zi este aranjat un ” consult psihiatric” , vă puteți închipui care este planul lor !

Deoarece poliția și parchetul refuză să cerceteze încălcările grave ale obligațiilor în serviciu prevăzute de lege, atrocitățile la care sunt supuși sopii de către așa zisul serviciu de protecție a copilului ,în schimb, încearcă să o închidă pe Camelia Smicală in baza unor dosare fabricate, deoarece accesul la justiție este zero (de 5 ani justiția refuză judecarea cazului) , singura noastră posibilitate de sprijin asupra concetățeanului rămâne mediatizarea . (am privit și preluat informații direct de la surse, astfel încât unele fraze coincid până aici)

Vă invit să privim împreună componența grupului infracțional, așa cum a fost ea prezentată pe ziaruldebanat.ro

1. Anne Haring – șefă a departamentului social, liderul grupului infracțional. În spatele acestui zâmbet se ascund destine zdrobite și vieți distruse. Procurorul a găsit-o vinovată de fals în acte și declarații false la tribunal dar a considerat că e inutilă trimiterea în judecată, arătând indulgență față de un membru al grupului infracțional

2. Rika Meromaa – Judecător, membru al grupului infracțional organizat. Este cea care fără nici o probă a încuvințat luarea copiilor de la Smicală Camelia pe motivul ascuns fiind cel al îndoctrinării la credința ortodoxă. Motivul invocat de judecătoare a fost că medicul Smicală ar fi vrut să fugă în România cu copiii, fără absolut nici o dovadă, fără nici o probă materială,doar în baza declarației lui Petri Jalaskoski. Fără proces, fără să fie audiați și nici măcar înștiințați de hotărârea dată într-o vineri seara, după închiderea programului judecătoriei ca să nu poată fi exercitată cale de atac. În spatele zâmbetului său stau procese soluționate prin trafic de influență în asemenea manieră. Judecătoarea face parte din organizația Roza Marx. În România un asemenea personaj nu putea ajunge magistrat,

3.  Olli Kankkunen – judecător membru în grupul infracțional organizat. Acest individ a pronunțat condamnare împotriva Cameliei Smicală pe motiv că a exercitat presiuni asupra autorităților prin prezența reporterilor TVR . Acest individ a primit mită pentru a putea pronunța hotărârea, el în mod injust a întreținut contacte cu o firmă din România specializată în falsificarea utilajelor agricole controlată de un adversar al familiei Smicală. Un astfel de individ nu ar fi putut fi magistrat în România. Întrebat telefonic de către noi de ce s-a întâlnit cu controversatul Someșfălean Narcis, judecătorul a amenințat cu crearea de procese (în gen Negulescu Portocală).

4. Ella Mäntylä – persoană decidentă în serviciul social dar care a făcut legătura între cei doi judecători.

5. Maria Päivänen – e sefa bordului de la serviciul social. Ea este strategul acestui grup infracțional. A fost numită politic în funcție.

6. Terhi Tuominen – membră a grupului infracțional, cea care practic decide ținerea copiilor în așa zisele centre care arată ca niște penitenciare mai mici

7. Kaisu Heikkilä – funcționar în cadrul serviciului social. Ea se ocupă cu ridicarea copiilr din casele părinților. Ea a creat scenele de coșmar din film, este membrul executant principal al grupului infracțional.

8. Reija Latva – membru al grupului infracțional, psihologul care prin fals material în înscrisuri oficiale atestă în fals că educarea în spiritul creștin printr-o relație afectivă prea strânsă  ar reprezenta un abuz psihic asupra copiilor și ar fi creat consecințe grave în dezvoltarea lor. Cu o astfel de aserție în România și-ar fi pierdut slujba și ar fi fost trasă la răspundere penală pentru abuz în serviciu și fals material în înscrisuri oficiale și împiedicarea exercitării credințelor religioase. Relația afectivă strânsă este o latură creștină atât protestantă cât și ortodoxă dar nu și a soroșiștilor din Roza Marx care tocmai împotriva familiei luptă.

9. Antti Koskela – este executorul judecătoresc care a aplicat pumni Camelei Smicală, a molestat-o sexual prin așezarea peste ae și supunere la violențe pipăind-o, rupându-i acesteia 2 coaste. Colegii mai sus amintiți l-au scăpat de răspundere.

10. Petri Kalervo Jylli – este celălalt executor judecătoresc membru al aceluiaș Grup Infracțional. Privirea lui ne explică totul, acțiunile sale de o violență extremă sunt filmate. Este infractorul care acționează cel mai vizibil.

11. Hannu Kallioniemi – polițist membru al grupului infracțional, asigură liniștea grupului infracțional din partea poliției judiciare

12. Juha Myylymäki – șeful poliției din Tampere. Acesta primește bani de la diverși pedofili pentru a bloca anchete. Sunt cel puțin 10 cazuri în care părinții copiilor abuzați ajung la închisoare și cu copiii confiscați pentru că au îndrăznit să reclame proxenții. Acest infractor a subjugat un serviciu din cadrul poliției Tampere, mafiei. El se presupune că ar fi „licuriciul ” mafiei finlandeze.

Datorită acestui individ,Antero Nuoto,șeful judecătoriei din Pirkanmaa, a fugit din Helsinki și a venit la Tampere deoarece la Helsinki era suspectate de corupție și luare de mită

Vom expune acest grup infracțional, de fiecare dată pentru ca toată lumea să cunoască cine sunt acești mafioți strecurați în structurile statului finlandez.

A se vedea și

Corupție Fără Precedent În Finlanda. Grupul infracțional care organizează Trafic De Copii Împotriva Familiei Unui Medic Român. Episodul 2

Datorită acestor, împrejurări, a unor fapte inimaginabile într-o societate democratică solicităm ambasadei Finlandei la București, un punct de vedere și o explicație din partea Primului Ministru al Finlandei la întrebarile:

  • De ce astfel de infractori de cea mai joasă speță ocupă demnități publice ?
  • când vor fi oprite aceste abuzuri?
  • când vor ajunge copiii lângă mama lor?
  • când vor răspunde membrii mafiei?
  • când nu vor mai lucra alcoolici în poliția finlandeză și serviciile publice?

 

Marius Leontiuc – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 590 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code