Flux-stiri

Inteligența Artificială duce comedia la un nou nivel: Trump, Biden și Obama călătoresc în spațiu

  • Din 2023, Trump, Biden și Obama au devenit personaje de YouTube, cu voci generate de AI.
  • Autoritățile americane avertizează că AI ar putea afecta alegerile prezidențiale din 2024.
  • ElevanLabs este o companie care folosește AI pentru a genera vocile persoanelor reale.

Inteligenţa Artificială duce divertismentul la un nou nivel după scenariile comice şi glumele scrise de ChatGPT.

Folosind programul ElevanLabs, un utilizator de YouTube poate genera vocile a trei preşedinţi americani: Joe Biden, Donald Trump şi Barack Obama, cu ajutorul AI, folosind jocul video Grand Theft Auto V cu moduri instalate sau Minecraft.

Cele trei personaje virtuale inspirate după preşedinţii americani apar fie în ipostaza de răufăcători care jefuiesc bănci şi fac trafic de droguri, folosind arme şi maşini furate, fie ca aventurieri care participă la curse de maşini, sărituri cu paraşuta sau călătorii în spaţiu, în situaţii comice şi hilare, ca în clipul de mai jos, postat pe 30 august de canalul de YouTube, POTUSPlay. 

Potrivit Fox News, experţii în tehnologie şi politologii trag un semnal de alarmă utilizării necontrolate a inteligenţei artificiale în anul electoral 2024.

Inteligenţa artificială generativă poate produce rapid mesaje de campanie ţintite, texte, imagini sau videoclipuri, dar poate fi folosită şi pentru a induce în eroare alegătorii, a impersona candidaţi şi a submina alegerile la o scară şi cu o viteză fără precedent, mult mai rapid decât o puteau face trolli ruşi sau fanaticii ultraconservatori la alegerile din 2016 şi 2020.

The post Inteligența Artificială duce comedia la un nou nivel: Trump, Biden și Obama călătoresc în spațiu appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora. Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code