Flux-stiri

Ai ratat cel mai mare concert al lui Taylor Swift? Îi poţi vedea turneul la cinema

  • Taylor Swift: The Eras Tour va fi lansat în cinematografe în octombrie.
  • Filmul prezintă performanţele live ale lui Swift din cele opt albume.
  • Fanii vor putea vedea hituri, momente intime şi interviuri cu artista.

Pentru cei care nu au reuşit să obţină bilete la turneul masiv al cântăreţei, Eras Tour, sau pentru cei care vor să-l retrăiască, Taylor Swift a dezvăluit astăzi că filmul de concert Taylor Swift: The Eras Tour va ajunge la AMC şi alte cinematografe din America de Nord.

Filmul de concert va prezenta imagini din cele patru etape ale turneului, care au avut loc în diferite oraşe din lume şi au celebrat cele opt albume de studio ale lui Swift.

The Eras Tour

Dacă sunteţi fan al lui Taylor Swift şi al muzicii sale, nu rataţi ocazia de a vedea filmul de concert Taylor Swift: The Eras Tour, care vă va oferi o experienţă unică şi memorabilă. Filmul este disponibil în cinematografe din 13 octombrie 2023 şi vă va face să cântaţi, să dansaţi şi să vă emoţionaţi alături de artista voastră preferată.

,,Bine aţi venit la Eras Tour. Suntem pe cale să începem o mică aventură împreună şi aceea aventură se va întinde pe 17 ani de muzică. Astea sunt cele mai frumoase experienţe din viaţa mea. Da, se va numi Eras Tour! Ne vedem acolo”, a anunţat artista. 

Biletele vor fi disponibile în curând pe site-ul oficial al filmului.

Economiștii estimează că turneul ei ar putea genera 5 miliarde de dolari până la sfârșitul lui în noiembrie 2024, iar biletul pentru a o vedea la un concert fizic costă 1.300 de dolari.

Una dintre cele mai vizualizate videoclipuri ale artistei, cel cu melodia Bad Blood, are 1,5 miliarde de vizualizări.

https://youtube.com/watch?v=QcIy9NiNbmo%3Fsi%3D94Xfy82b2WIVwaA-

The post Ai ratat cel mai mare concert al lui Taylor Swift? Îi poţi vedea turneul la cinema appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code