Flux-stiri

Negocierile între Rusia și Ucraina au făcut o pauză tehnică

  • Consilierul prezidențial ucrainean Mihail Podoliak a declarat luni că cea de-a patra rundă de discuții dintre Rusia și Ucraina a făcut o „pauză tehnică” și va fi reluată marți.
  • Prin intermediul contului său de pe rețeaua de socializare Twitter, Podoliak a precizat că „pauza” are ca scop facilitarea „activității suplimentare” a subgrupurilor de lucru și precizarea anumitor definiții, fără a oferi mai multe detalii. „Negocierile continuă”, a spus el.

Consilierul prezidențial ucrainean Mihail Podoliak a declarat luni că cea de-a patra rundă de discuții dintre Rusia și Ucraina a făcut o „pauză tehnică” și va fi reluată marți.

Prin intermediul contului său de pe rețeaua de socializare Twitter, Podoliak a precizat că „pauza” are ca scop facilitarea „activității suplimentare” a subgrupurilor de lucru și precizarea anumitor definiții, fără a oferi mai multe detalii. „Negocierile continuă”, a spus el.

Speranţele de a avea progrese diplomatice au crescut după ce negociatorul ucrainean Mihailo Podoliak a declarat anterior că negocierile din weekend au fost „constructive”, fiind cea mai optimistă evaluare de până acum, notează Sky News.

„Rusia începe deja să vorbească în mod constructiv”, a declarat Podoliak într-o înregistrare video online.

The post Negocierile între Rusia și Ucraina au făcut o pauză tehnică appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code