Flux-stiri

Nouă persoane au murit în urma prăbușirii unui avion privat. Familia unui producător muzical se afla în aeronavă

  • Producătorul muzical „Flow La Movie” se numără printre cei nouă morți după prăbușirea unui avion privat.
  • Avionul privat s-a prăbușit în timp ce efectua o aterizare de urgență în Republica Dominicană.

Jose A. Hernandez, cunoscut sub numele de „Flow La Movie”, precum și soția sa și copilul lor, au decedat în urma prăbușirii avionului. Șapte pasageri și doi membri ai echipajului au murit în incidentul de pe aeroportul Las Americas din capitala Santo Domingo, a precizat Helidosa Aviation Group într-un comunicat postat pe Twitter.

Șase erau cetățeni străini, iar unul era dominican, a mai spus aceasta, fără a preciza naționalitatea celorlalți șase pasageri. Moartea producătorului a adus mesaje de condoleanțe și comemorare din partea mai multor artiști portoricani și a altor artiști latini, inclusiv a superstarului J Balvin și a celebrului cântăreț pop Ricardo Montaner.

Zborul se îndrepta spre Florida de pe aeroportul internațional La Isabela din Republica Dominicană când a efectuat aterizarea de urgență și s-a prăbușit la doar 15 minute de la decolare, potrivit Flightradar 24. Avionul Gulfstream GIVSP cu rază lungă de acțiune se îndrepta spre Miami, a precizat Helidosa.

„Acest accident ne provoacă o mare durere și suferință. Vă cerem să vă alăturați cu prudență și solidaritate pentru a sprijini familiile afectate, care alături de noi trec prin aceste momente dificile”, se mai transmite în comunicatul companiei. Cauza accidentului sau a aterizării de urgență nu este încă cunoscută.

The post Nouă persoane au murit în urma prăbușirii unui avion privat. Familia unui producător muzical se afla în aeronavă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code