Flux-stiri

Regina Elisabeta anulează prânzul în familie dinaintea Crăciunului din cauza răspândirii variantei Omicron

Regina ElisabetaRegina Elisabeta

  • În fiecare an, Regina organiza prânzul familiei regale înainte de șederea la Sandringham.
  • Anul trecut, masa a fost anulată tot din cauza virusului.

Regina și-a anulat prânzul tradițional de dinaintea Crăciunului pentru familia extinsă, ca măsură de precauție în urma creșterii numărului de cazuri de Omicron în Marea Britanie. O sursă a declarat că s-a considerat că evenimentul anual ar putea pune în pericol planurile de Crăciun ale prea multor persoane.

Această decizie vine în urma sfatului profesorului Chris Whitty, medicul-șef al Angliei, de a acorda prioritate evenimentelor „care contează cu adevărat” pentru a evita riscul de infectare. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc la începutul săptămânii viitoare la Castelul Windsor.

Întâlnirea de anul trecut a fost, de asemenea, anulată din cauza Covid-ului. Regina, în vârstă de 95 de ani, obișnuiește să găzduiască în fiecare an prânzul pentru familia sa extinsă înainte de a pleca pentru șederea de Crăciun la Sandringham.

Sărbătoarea de dinaintea Crăciunului îi oferă șefului de stat șansa de a se întâlni cu rudele care nu pot călători în Norfolk pentru ziua de Crăciun. Alături de copiii, nepoții și strănepoții ei, printre invitați se numără și verii reginei – ducele de Gloucester, ducele de Kent și prințul Michael de Kent.

Acest Crăciun va fi primul Crăciun al reginei de la moartea Ducelui de Edinburgh, soțul ei de 73 de ani.

The post Regina Elisabeta anulează prânzul în familie dinaintea Crăciunului din cauza răspândirii variantei Omicron appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code