Flux-stiri

Cum te definește șampania, băutura vedetă la trecerea dintre ani

Sticlă de șampanieSticlă de șampanie

  • Șampania a fost descoperită acum o jumătate de mileniu de călugări francezi.
  • Băutura vedetă este numită și vinul suprem datorită procesării și vechimii.
  • Șampania este băută de revelion încă din vremea lui Iulius Cezar.

Cum te definește șampania, băutura vedetă la trecerea dintre ani. Mai sunt câteva ore și îți iei la revedere de la 2021. Iar la trecerea dintre ani nu are cum să lipsească băutura vedetă- șampania. Odată cu trecerea timpului, șampania a devenit cea mai apreciată băutură la masa festivă. Mai mult, are și multiple beneficii. Afli care sunt de la Marian Timofti, somelier.

„Vinurile spumante, șampania sunt băuturi cu un redus grad de alcool dar cu aciditate foarte bună.Ceea ce ajută organismul nostru la o digestie a viitoarelor alimente pe care le vom ingera în timpul unui festin”, spune acesta.

Cu toate că șampania și-a câștigat popularitatea și poate fi găsită în orice supermarket, să știi că această băutură fină are o istorie impresionantă care datează din vremea lui Iulius Cezar. Chiar de la finalul secolului 19 multe localuri au început să servească numeroase tipuri de vin spumant. Era un must la petrecerile dintre ani, asa cum e si acum. Brut natur, brut sau dulce, nu contează, ții un pahar in mână la trecerea dintre ani. De obicei, de șampanie, băutura vedetă pentru trecerea dintre ani.

„Dacă am vrea să respectăm să spunem o regulă cât de cât din perioadele anterioare civilizației un spumant, o șampanie se bea deobicei înainte de masă. Aici ar fi frumusețea de a servi paharul de șampanie la început înainte de masă și bineînțeles un spumant dulce la desert, la final de masă”, a declarat Marian Timofti.

The post Cum te definește șampania, băutura vedetă la trecerea dintre ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code