Flux-stiri

„Marius Tucă Show”. Virgil Nițulescu și Marian Munteanu, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi Virgil Nițulescu, directorul Muzeului Național al Țăranului Român (MȚR) și antropologul Marian Munteanu.

Doctor în istorie și muzeograf de carieră, Virgil Nițulescu povestește diseară la Marius Tucă despre istoria și provocările MȚR – recomandat cu trei stele Michelin – despre muzeografia căutării, în care primează respectul pentru țăranul român şi pentru nobleţea lumii din care provine.

Acesta vorbește și despre motivul pentru care din 2018 – atunci când s-au terminat lucrările de consolidare și până azi – nu s-a putut monta expoziția permanentă a muzeului.

Antropologul Marian Munteanu, liderul manifestanţilor din Piaţa Universităţii, la începutul anilor ’90, face o radiografie a scenei politice de astăzi. Ce a mai rămas din PNL-ul de altădată? Cu ce ochi vede viitorul coaliției PNL-PSD? Ce șanse de ,,vindecare” are România de astăzi?La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,Ei se închipuiau liberi și nimeni nu va fi niciodată liber, atâta timp cât există ciumă” (Albert Camus)

The post „Marius Tucă Show”. Virgil Nițulescu și Marian Munteanu, de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code