Flux-stiri

Brazilia celebrează Anul Nou pe plajă

  • Administrația locală anulează alte festivități și concerte publice.
  • Decizia a fost luată după ce inițial a anunțat anularea completă a festivităților.

Plaja Copacabana din Brazilia a fost plină de turiști în săptămâna dinaintea Revelionului, în ciuda răspândirii rapide a variantei omicron care a redus evenimentele de Anul Nou pe tot globul.

„În ultimele șase luni am văzut o revenire a cererii în orașul nostru, clienții noștri caută Rio de Janeiro, acest lucru se datorează și condițiilor noastre sanitare. Rio de Janeiro are astăzi peste 80% din populație cu două doze (din vaccinul împotriva COVID-19), Brazilia are peste 25 de milioane de oameni cu o a 3-a doză, deci acest lucru este foarte pozitiv”, a spus Jorge Chaves, vicepreședinte al Asociației Hotéis RIO .

Autoritățile orașului spun că vor încerca să limiteze aglomerația de pe plaja prin restricționarea transportului în comun și a traficului în zonă. Primarul orașului va permite un foc masiv de artificii, anulat anul trecut din cauza pandemiei.
Acum sunt așteptați mii de oameni pe Copacabana pentru a sărbători începutul lui 2022. Mai nou, Brazilia celebrează Anul Nou pe plajă.

„Intenționam să venim aici pentru focurile de artificii din noaptea de Revelion. Pentru că la Rio vremea este bună și am auzit că Brazilia nu mai are probleme cu COVID-19”, declară Martin Gruenwaldt, turistul german.

The post Brazilia celebrează Anul Nou pe plajă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code