Flux-stiri

Campionatul European de Fotbal 2024: Nemții le interzic englezilor berea cu 4,5% alcoolemie pe stadion

  • Duminică începe Campionatul European de Fotbal 2024.
  • Primul meci din Euro 2024 se va ține între Anglia și Serbia.
  • Fanilor Angliei nu li se va da alcool nici în barurile centrale.

Ia mai toarnă un păhărel, dar cu puține grade în el! Nemții le-au scos englezilor hooligans din pahare la EURO, scrie Daily Mail.

Istoricul negativ de scandalagii i-a ajuns din urmă pe englezi. Organizatorii le interzic berea cu 4,5% concentratie de alcool microbiștilor din Anglia înainte de meciul Anglia- Serbia din prima etapă a Euro 2024.

Fanii au voie să bea maximum două halbe de 2,5% concentratie de alcool pe stadion – berea va fi amestecată cu sifon sau limonadă.

Barurile din centrul orașului nu le vând alcool cu 4,5% englezilor – au voie să bea bere doar la barurile de la periferie. Polițiști au impus restricțiile ca să evite evenimentele neplăcute din cauza ultrașilor cunoscuți pentru violențe – peste 22.000 de ofițeri vor fii la datorie.

The post Campionatul European de Fotbal 2024: Nemții le interzic englezilor berea cu 4,5% alcoolemie pe stadion appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 112 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code