Flux-stiri

Ce poți vedea în ziua 5 a festivalului de la Cannes. Trei mari personalități și-au făcut apariția

  • Cum a decurs a 5 a zi a festivalului de la Cannes.
  • Trei mari personalități s-au adunat pe covorul roșu.
  • Peste 2500 de oameni au așteptat să aplaude spectacolul.

În ziua a 5 a a festivalului de la Cannes, pe covorul roșu își face apariția marele regizor Martin Scorsese, pentru care totul a început în 1973, odată cu prezentarea Mind Street. Alături de acesta și-au facut apariția și Leonardo DiCaprio și Robert De Niro, conform YouTube.

Martin Scorsese pozează în fața camerelor împreună cu cei doi pentru această premieră mondială.

Tradiția de la Cannes de a urca treptele și de a defila în fața camerelor are loc și în această zi a festivalului. Vedetele intră împreună în sala de festival Oliver, acolo unde peste 2500 de oameni așteaptă să aplaude acest spectacol.

Robert De Niro și Martin Scorsese au devenit nostalgici atunci când și-au amintit că în 1976 au câștigat pentru „Taxi Driver”.

Citește și:

The post Ce poți vedea în ziua 5 a festivalului de la Cannes. Trei mari personalități și-au făcut apariția appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 42 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code