Flux-stiri

CEO-ul unei firme de 68 de miliarde de dolari demisionează pentru a „sta la plajă și a nu face nimic”

  • Andrew Formica conduce o companie de aproape 70 de miliarde de dolari.
  • Formica demisionează ca să se mute în Australia și să stea pe plajă.
  • CEO-ul de 51 de ani mai rămâne la birou până în octombrie.

Și… miliardarii intră în burn-out. A obosit să facă miliarde și vrea să stea restul vieții pe plajă – „Am vârsta lui Musk, eu îmi permit să ies la pensie” .

Andrew Formica coduce o companie de investiții de aproape 70 de miliarde de dolari din Londra, dar visează la plajele însorite din Australia.

CEO-ul a hotărât că 51 de ani este vârstă la care vrea să iasă la pensie” și să se întoarcă acasă – Vreau doar să stau la plajă și să nu fac nimic. Nu mă gândesc la nimic altceva„, a spus Formica pentru Bloomberg.

Mai stă la birou până în octombrie ca să prindă cea mai bună vreme din Australia.

The post CEO-ul unei firme de 68 de miliarde de dolari demisionează pentru a „sta la plajă și a nu face nimic” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code