Flux-stiri

Confruntări militare în capitala Libanului, între militanţi Hezbollah şi serviciile de securitate

Cel puţin patru persoane au fost ucise, iar alte zeci sunt rănite în urma unor schimburi de focuri produse joi în oraşul Beirut între militanţi ai grupului şiit Hezbollah şi serviciile de securitate libaneze.

Confruntările militare au avut loc în cursul unui protest organizat de mişcările şiite Hezbollah şi Amal faţă de modul în care se derulează ancheta în cazul exploziei masive produse în 2020 în zona portuară din Beirut.

Conform unor surse citate de Agenţia France-Presse şi de cotidianul The Times of Israel, confruntările militare au avut loc în zonele Tayouneh şi Badaro, la periferia sudică a oraşului Beirut. Bilanţul preliminar este de cel puţin patru morţi şi 20 de răniţi.

Premierul Najib Mikati a lansat un apel la calm şi a denunţat tentativele de a provoca violenţe în Liban.

The post Confruntări militare în capitala Libanului, între militanţi Hezbollah şi serviciile de securitate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code