Flux-stiri

Coreea de Sud va construi primul oraș virtual „metavers”

Sci-fi like eyewear designed to help the visually impaired improve their vew of the worldSci-fi like eyewear designed to help the visually impaired improve their vew of the world

  • Guvernul orașului și-a dezvăluit planurile de a construi un „Metaverse Seoul” în stil Blade Runner până la sfârșitul anului viitor.
  • Proiectul va începe cu un eveniment virtual de sunat clopotele la sfârșitul anului și, în cele din urmă, va construi un birou virtual al primarului și chiar o primărie metaversală.
  • În cele din urmă, faimosul Festival al Lanternelor din Seul va fi deschis pentru întreaga planetă, în 2023, prin intermediul metaversului.

Seulul este deja unul dintre cele mai futuriste „orașe inteligente” din lume și va fi în curând primul care va intra în metavers, a scris dailystarUK.

Metaverse Seoul” va permite locuitorilor să viziteze atracții turistice celebre, să participe la festivaluri și chiar să depună documente la consiliul local într-o primărie în realitatea virtuală. Locuitorii vor putea în curând să asiste la concerte și la locuri turistice celebre sau să se plângă consiliului municipal în legătură cu gropile din oraș, totul prin intermediul realității virtuale.

Guvernul orașului și-a dezvăluit planurile de a construi un „Metaverse Seoul” în stil Blade Runner până la sfârșitul anului viitor.

Proiectul va începe cu un eveniment virtual de sunat clopotele la sfârșitul anului și, în cele din urmă, va construi un birou virtual al primarului și chiar o primărie metaversală.

Avatarurile 3D vor putea să se ocupe de reclamații și cereri la „Metaverse 120 Center”, astfel încât cetățenii să poată în sfârșit să stea la coadă pentru a face acte în realitatea virtuală și nu în persoană.

În cele din urmă, faimosul Festival al Lanternelor din Seul va fi deschis pentru întreaga planetă, în 2023, prin intermediul metaversului.

The post Coreea de Sud va construi primul oraș virtual „metavers” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code