Flux-stiri

Dubița iconică din Scooby-Doo este disponibilă pentru cazare. Fanii norocoși vor sta în „Mașina Misterelor”

  • Dubița iconică „Mașina Misterelor” din filmul Scooby-Doo este disponibilă pentru trei nopți de cazare pe Airbnb.
  • Airbnb a anunțat că „Mașina misterelor” este listată pentru trei sejururi de o noapte pe 24, 25 și 26 iunie, pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a lansării filmului.
  • Furgoneta este decorată cu „throwback-uri” din 2002.

Pentru a sărbători aniversarea a 20 de ani de la „Scooby-Doo”, Warner Bros și Airbnb au oferit o noapte de cazare în Mystery Machine, scrie CNN.

Actorul Matthew Lillard, care l-a interpretat pe Shaggy în film, va găzdui oaspeții în dubița emblematică, care va fi parcata pe coasta Malibu din sudul Californiei pe 24, 25 și 26 iunie.

Zoinks! Au trecut 20 de ani de când l-am jucat pe Shaggy, iar spiritul lui este cu mine de atunci. Pentru a sărbători, vă teleportez înapoi în 2002 cu o ședere total groovy în iubita Mașină a Misterelor a bandei, dar fără monștri”, a spus Lillard. 

O noapte de sejur costă 20 de dolari

Sejurul, oferit la doar 20 de dolari pe noapte, s-a epuizat rapid. „Mystery Machine a fost extrem de populară și toate cele trei nopți au fost rezervate în câteva minute”, a declarat un reprezentant al Airbnb pentru CNN.

Oaspeții norocoși vor primi un salut virtual special de la Lillard la sosire. În interiorul dubei, vor găsi o lampă cu lavă, jocuri misterioase și chiar un televizor retro pentru a revedea filmul. Vor fi, de asemenea, o mulțime de gustări Scooby la îndemână pentru a le savura.

A fost aranjată și cina. Acesta va include toate alimentele preferate ale lui Shaggy și Scooby, cum ar fi hot-dogi și burgeri, scrie Airbnb Newsroom.

The post Dubița iconică din Scooby-Doo este disponibilă pentru cazare. Fanii norocoși vor sta în „Mașina Misterelor” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code