Flux-stiri

Imagini care vă pot afecta emoțional. Cuvintele unui soldat rus: „Asta nu e lupta noastră! Mame, soții, chemati-vă soții și fiii acasă!”

  • Ministerul ucrainean al Apărării a postat mai multe videoclipuri cu soldații ruși capturați.
  • Stăteau soldații beloruși și trupurile neînsuflețite ale soldaților ucraineni. Ajungând la Cernobîl, s-a impus misiunea de a intra în Kiev și să le acordăm ajutor rușilor și să cotropim teritoriul Ucrainei.
  • Asta nu este lupta noastră! Mame, soții, luați-vă copiii și soții acasă!”

Acestea sunt cuvintele unui invadator rus care s-a predat de bunăvoie Ucrainei. Serviciul de Securitate al Ucrainei a arătat, în mai multe înregistrări, cum invadatorii de la Volgograd își manifestă regretul că au venit pe pământul ucrainean odată cu războiul.

Ofensiva Rusiei în Ucraina se află în a patra zi, cu atacuri din toate părțile și chiar și la Kiev, unde soldații ruși au intrat deja. Între timp, comunitatea internațională decide noi sancțiuni și pedepse împotriva regimului lui Vladimir Putin, pentru a-i izola economia, energia și schimburile comerciale.

Ministerul ucrainean al Apărării a postat mai multe videoclipuri cu soldații ruși capturați. Există dezbateri pe tema articolului 13 din declarația universală a drepturilor omului, conform căreia toți deținuții trebuie să păstreze drepturile omului și libertățile fundamentale prevăzute în Declarația Universală a Drepturilor Omului.

Cuvintele soldatului rus:

„Eu sunt Spiridon Evghenii Victorovici, născut la data de 11.09.1988, în Kemer, orașul Kaltan. Când ne-au luat și ne-au dus pe teritoriul Ucrainei, totul era distrus.

Stăteau soldații beloruși și trupurile neînsuflețite ale soldaților ucraineni. Ajungând la Cernobîl, s-a impus misiunea de a intra în Kiev și să le acordăm ajutor rușilor și să cotropim teritoriul Ucrainei. Până când să ajungem la Kiev, ne-au bombardat, iar când m-am trezit, eram capturat de armata ucraineană.

Fac un apel către forțele armate ale Rusiei, prieteni, vă ajunge să bombardați Kievul, terminați cu bombardamentul Ucrainei. Aici sunt foarte mulți răniți, să vă fie milă măcar de ei. Dacă veți continua cu această luptă, o să vă omorâți soldații și un popor pașnic!

Asta nu este lupta noastră! Mame, soții, luați-vă copiii și soții acasă!”a spus soldatul rus.

The post Imagini care vă pot afecta emoțional. Cuvintele unui soldat rus: „Asta nu e lupta noastră! Mame, soții, chemati-vă soții și fiii acasă!” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code