Flux-stiri

În ultimii ani s-a dublat numărul tinerilor care se identifică ca fiind homosexuali sau bisexuali, o spune un studiu din Marea Britanie

  • Aproximativ una din 20 (5,3%) dintre persoanele cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani s-a identificat ca fiind bisexuală în 2020, alături de 2,7% ca LGB, 1,3% ca altele şi 87,3% heterosexuale.
  • Londra a avut cea mai mare proporţie de persoane care se identifică ca fiind LGB, în timp ce estul Angliei a avut cea mai mică proporţie.
  • Estimările au fost publicate de ONS folosind date din Annual Population Survey, care colectează informaţii privind identitatea sexuală de la populaţia cu vârsta de 16 ani şi peste în Marea Britanie.

În Marea Britanie, mai mulţi tineri adulţi decât oricând se identifică acum ca fiind lesbiene, homosexuali sau bisexuali, arată noile cifre.

Proporţia tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani care se declară LGB aproape s-a dublat în patru ani, ajungând acum la aproape unul din 12. Aproximativ 8,0% din grupul de vârstă s-a identificat ca fiind parte din LGB în 2020, în creştere de la 6,6% în 2019 şi un salt de la 4,1% în 2016, relatează Daily Mail.

Aceasta reflectă „o tendinţă de creştere pentru acest grup de vârstă începând cu 2014”, potrivit Oficiului Naţional de Statistică din Marea Britanie(ONS).

Aproximativ una din 20 (5,3%) dintre persoanele cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani s-a identificat ca fiind bisexuală în 2020, alături de 2,7% ca LGB, 1,3% ca altele şi 87,3% heterosexuale. Alţi 3,4% au declarat că nu ştiu sau au refuzat să răspundă.

Londra a avut cea mai mare proporţie de persoane care se identifică ca fiind LGB, în timp ce estul Angliei a avut cea mai mică proporţie.

Estimările au fost publicate de ONS folosind date din Annual Population Survey, care colectează informaţii privind identitatea sexuală de la populaţia cu vârsta de 16 ani şi peste în Marea Britanie.

Sondajul s-a axat exclusiv pe identitatea sexuală şi nu au fost colectate date pentru cei care se identifică ca transsexuali sau non-binari.

The post În ultimii ani s-a dublat numărul tinerilor care se identifică ca fiind homosexuali sau bisexuali, o spune un studiu din Marea Britanie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code