Flux-stiri

LIVE UPDATE. 283 de zile de invazie. Zelenski: În total, 1.331 de ucraineni luați prizonieri de război au fost eliberați până acum

  • Peste 1.100 de ucraineni au fost eliberați din captivitatea rusă pe parcursul războiului.
  • Ucraina vrea să-i aducă înapoi acasă pe toți cei care au fost luați prizonieri de forțele ruse.
  • Rusia și Ucraina au organizat mai multe schimburi de prizonieri în timpul războiului. Cel mai recent a avut loc joi.

Peste 1.100 de ucraineni au fost eliberați din captivitatea rusă pe parcursul războiului, a declarat vineri președintele ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit Sky News.

https://www.facebook.com/watch/zelenskiy.official/

Președintele ucrainean a precizat, în cadrul discursului de seară, că țara sa trebuie să-i aducă înapoi acasă pe toți cei care au fost luați prizonieri de forțele ruse.

Rusia și Ucraina au organizat mai multe schimburi de prizonieri în timpul războiului. Cel mai recent a avut loc joi, când cele două țări au eliberat câte 50 de militari.

The post LIVE UPDATE. 283 de zile de invazie. Zelenski: În total, 1.331 de ucraineni luați prizonieri de război au fost eliberați până acum appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 35 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code