Flux-stiri

LIVE UPDATE. 395 zile de invazie rusă. General ucrainean: Bătălia pentru Bakhmut rămâne cea mai dificilă luptă de pe linia frontului

  • Comandantul șef al armatei ucrainene a subliniat dificultatea bătăliei pentru orașul Bakhmut.
  • Generalul ucrainean Valerii Zaluzhnyi a transmis o postare în care a prezentat conversația sa cu șeful Statului Major al Apărării din Marea Britanie.
  • Am discutat, de asemenea, problema consolidării apărării aeriene ucrainene”, a adăugat el.

Comandantul șef al armatei ucrainene a subliniat dificultatea bătăliei pentru orașul Bakhmut din estul țării în timpul unei convorbiri telefonice de vineri cu șeful forțelor armate britanice.

Generalul ucrainean Valerii Zaluzhnyi a transmis o postare pe Telegram în care a prezentat conversația sa cu șeful Statului Major al Apărării din Marea Britanie, amiralul Sir Tony Radakin, scrie CNN.

L-am informat pe colegul meu despre situația operațională de-a lungul întregii linii de front. Situația în direcția Bakhmut este cea mai dificilă”, a scris Zaluzhnyi. „Datorită eforturilor titanice ale Forțelor de Apărare, situația a fost stabilizată”.

Am discutat, de asemenea, problema consolidării apărării aeriene ucrainene”, a adăugat el.

Zaluzhnyi i-a mulțumit lui Radakin, Marii Britanii și altor aliați pentru sprijinul acordat. Mulțumită ajutorului partenerilor noștri, rezistăm și vom câștiga cu siguranță”, a spus el.

Citește și

The post LIVE UPDATE. 395 zile de invazie rusă. General ucrainean: Bătălia pentru Bakhmut rămâne cea mai dificilă luptă de pe linia frontului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code