Flux-stiri

LIVE UPDATE. Ziua 92 de război. Rușii au ucis 29 de jurnaliști în Ucraina

  • În regiunea Hmelnytsky, apărarea aeriană a doborât o rachetă inamică, spune șeful OVA Serhiy Gamaliy. Nu sunt victime sau pagube.
  • Rusia a comis 280 de atrocități împotriva jurnaliștilor și presei din Ucraina, rănind alți nouă și lăsând mai puțin de 15 dispăruți.
  • Severodonețk nu este sub asediu, se poate ajunge în oraș, transmite șeful VCA Alexander Stryuk.

Severodonețk nu este sub asediu, se poate ajunge în oraș, transmite șeful VCA Alexander Stryuk.

„Situația este destul de complicată, bombardarea a fost aproape până noaptea. Acum e puțin mai liniștit, dar multe pagube. Orașul doar arde în diferite zone. Au fost bombardări constante în timpul zilei. Au existat încercări de a ataca orașul. Luptele s-au auzit în suburbii aproape în orașul însuși”, a spus Stryuk.


În trei luni de război, rușii au ucis 29 de jurnaliști în Ucraina. Rusia a comis 280 de atrocități împotriva jurnaliștilor și presei din Ucraina, rănind alți nouă și lăsând mai puțin de 15 dispăruți.


În regiunea Hmelnytsky, apărarea aeriană a doborât o rachetă inamică, spune șeful OVA Serhiy Gamaliy. Nu sunt victime sau pagube.

The post LIVE UPDATE. Ziua 92 de război. Rușii au ucis 29 de jurnaliști în Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code