Flux-stiri

Ludovic Orban, surprins din nou cu țigară și fără mască în spațiu închis

Ziua Mondială fără Tutun, marcată de apariția unei noi poze cu Orban fumând la Palatul Victoria. Reacțiile internauțilorZiua Mondială fără Tutun, marcată de apariția unei noi poze cu Orban fumând la Palatul Victoria. Reacțiile internauților

  • Ludovic Orban recidivează: a fumat din nou la birou.
  • Nu este prima fotografie cu L. Orban fumând în interior.
  • Orban a promis anul trecut că va încerca să se lase de fumat, după 40 de ani.
  • În 2019, Ludovic Orban a fost amendat pentru petrecerea de ziua lui.

A promis și nu s-a ținut de cuvânt. Cine? Ludovic Orban. Ce a promis: că n-o să mai fumeze în birou, ba chiar se lasă de fumat. Când? Anul trecut. Ce a făcut acum? A fost surprins din nou fumând în birou, adică într-un spațiu închis unde legea interzice fumatul. A doua regulă încălcată: nu poartă mască, deși nu e singur în încăpere. FOTO AICI

Ludovic Orban e la a treia recidivă. A fost surprins fumând în interior și anul trecut și acum doi ani. Era premier pe atunci și a călcat pe bec la Guvern. În 2019 a fost scandal mare, desi erau restrictii. La petrecerea lui Orban s-a fumat, s-a baut, dar masca tot nu s-a purtat. A fost amendat atunci cu 3.000 de lei.

„Reflectez la o soluție să mă las de fumat, am fumat destul 40 de ani, cred că cel mai mult s-ar bucura familia mea”, spunea Orban.

Ludovic Orban a vorbit despre aceste episoade. Anul trecut a făcut o promisiune – noi am spus că nici el nu crede în ea – că după 40 de ani, se lasă de țigări. A recunoscut atunci și că e fumător înrăit- a renunțat la un moment dat la fumat 1 an, dar s-a apucat la Eclipsa din ’99. Despre faptul că Ludovic Orban e mare iubitor de petreceri nu e nevoie să amintim- se știe. E un maestru al petrecerilor.

The post Ludovic Orban, surprins din nou cu țigară și fără mască în spațiu închis appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code