Flux-stiri

Magazinele din Germania nu vor mai vinde produse rusești. Cele care au rămas sunt vândute cu o reducere de 50%

  • Din ce în ce mai mulți comercianți din Germania interzic produsele rusești de pe rafturile lor.
  • Produsele rusești care au rămas sunt vândute cu o reducere de 50%.

Din ce în ce mai mulți comercianți din Germania interzic produsele rusești de pe rafturile lor. Pe lângă discounteri, Aldi, Rewe, Edeka și Penny au anunțat, de asemenea, că nu vor mai vinde, deocamdată, alimente din Rusia.

Germania a anunțat că magazinele din țară nu vor mai vinde produse din Rusia. Cele care au rămas sunt vândute cu o reducere de 50%.

„Aceste mărfuri rusești sunt epuizate și nu vor mai fi comandate. Întrerupem legăturile cu acest furnizor rus”, scrie pe o hârtie lipită de rafturile unui supermarket din Germania.

The post Magazinele din Germania nu vor mai vinde produse rusești. Cele care au rămas sunt vândute cu o reducere de 50% appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code