Flux-stiri

Mai multe accidente la metrou din cauza pandemiei. Ca să nu se infecteze, oamenii nu se țin de balustrade și cad pe scări

metrou din bucuresti cu destinatia pipera.metrou din bucuresti cu destinatia pipera.

  • Metroul londonez anunță mai multe accidente de când a apărut Covid-19.
  • Ca să nu se infecteze, oamenii nu se țin de balustrade și cad pe scări.
  • Și oamenii băuți au fost mai predispuși la căzături.

Metroul londonez anunță mai multe accidente de când a apărut Covid-19. Ca să nu se infecteze, oamenii nu se țin de balustrade și cad pe scări. Și oamenii băuți au fost mai predispuși la căzături.

12 oameni au murit sau au fost răniți grav în metroul londonez în perioada aprilie – iunie. Numărul crește la 23 când vine vorba despre autobuze.

Cum s-a întâmplat? De teamă să nu ia COVID, oamenii nu se mai țin de balustradele scărilor rulante. Cei mai afectați sunt oamenii în vârstă.

Și redeschiderea barurilor a contat. Tot mai mulți oameni beți au început să cadă pe scările rulante.

The post Mai multe accidente la metrou din cauza pandemiei. Ca să nu se infecteze, oamenii nu se țin de balustrade și cad pe scări appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code