Flux-stiri

Marcel Ciolacu le cere parlamentarilor PSD să se vaccineze cu a treia doză

Marcel Ciolacu vrea să demonstreze că PSD este un partid responsabil în continuare https://alephnews.ro/guvern/marcel-ciolacu-le-propune-parlamentarilor-psd-sa-se-vaccineze-cu-a-treia-doza/Marcel Ciolacu vrea să demonstreze că PSD este un partid responsabil în continuare https://alephnews.ro/guvern/marcel-ciolacu-le-propune-parlamentarilor-psd-sa-se-vaccineze-cu-a-treia-doza/

  • Președintele PSD, Marcel Ciolacu le-a propus senatorilor și deputaților PSD să se vaccineze la Romexpo cu a treia doză.
  • Parlamentarii social-democrați au primit un mesaj intern.
  • Marcel Ciolacu vrea să dovedească că PSD rămâne un partid responsabil.

Liderul PSD i-a chemat pe parlamentarii social-democraţi să meargă, miercuri, la Romexpo, pentru a-şi face doza a treia de vaccin, potrivit unui mesaj intern trimis senatorilor şi deputaţilor partidului: „Să le arătăm tuturor că PSD rămâne acelaşi partid responsabil”.

„Dragi colegi, vă propun ca mâine (miercuri – n.r.), după votul din plen, să mergem în număr cât mai mare să ne facem cea de-a treia doză de vaccin. Cred că societatea noastră nevoie de un asemenea gest public în faţa acestui dezastru sanitar la care guvernarea nu are soluţii. Au respins testarea extinsă, n-au pregătit spitalele, n-au adus medicamente anti-COVID, astfel că vaccinarea a rămas singura soluţie pentru a salva cât mai multe vieţi”, potrivit mesajului trimis de Marce Ciolacu.

Liderul PSD le propune senatorilor şi deputaţilor PSD să se vaccineze la Romexpo.

„Vă propun să mergem la centrul de vacinare de la Romexpo, care este cel mai mare din Bucureşti – cred că toată lumea va înţelege semnificaţia alegerii noastre. Vreau să le arătăm tuturor că PSD rămâne acelaşi partid responsabil, mai ales în momentele cele mai grele pentru români. Vă mulţumesc şi aştept confirmările voastre”, conchide Ciolacu.

The post Marcel Ciolacu le cere parlamentarilor PSD să se vaccineze cu a treia doză appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code