Flux-stiri

Marian Drăgulescu s-a calificat, la 41 de ani, la Campionatele Mondiale de Gimnastică

  • La 41 de ani, Marian Drăgulescu merge la Campionatele Mondiale de Gimnastică, a anunțat Comitetul Olimpic și Sportiv Român, duminică.
  • Sportivul s-a calificat la Mondiale în detrimentul gemenilor Gabriel și Robert Burtanete.

„La aproape 41 de ani, pe care îi va împlini în decembrie, cel mai titrat sportiv din istoria gimnasticii românești, Drăgulescu a câștigat duelul de la Campionatele Naționale cu mai tânărul său coleg, Gabriel Burtanete, și va participa la Campionatele Mondiale de Gimnastică de la Kitakuyshu, Japonia, din 18-24 octombrie 2021”, a anunțat duminică COSR.

Marian Drăgulescu a participat pentru prima oară la mondiale în 1999, la Tianjin, iar primele medalii le-a câștigat în 2001, la Ghent. Atunci a obținut aur la sol și sărituri.

La ultima ediție de mondiale la care a luat startul, Stuttgart 2019, gimnastul s-a calificat de pe locul 4 la sărituri la JO Tokyo 2020.

„Azi, în Sala Polivalentă, Marian a sărit mai bine decât la Tokyo 2020 și a primit 14.500 și 14.550 pentru cele două evoluții. Medie, 14.525 p.

Gabriel Burtanete a fost notat cu 14.450 și 13.350 și, cu media 13.900, a terminat pe locul 3 la Naționale. După Drăgulescu și fratele său geamăn, Robert Burtanete, care a avut media 13.975. Toți trei sunt sportivi de la CSA Steaua! Felicitări, Marian Dragulescu! Încredere, Gabriel și Robert!”, a mai transmis COSR.

The post Marian Drăgulescu s-a calificat, la 41 de ani, la Campionatele Mondiale de Gimnastică appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code