Flux-stiri

„Marius Tucă Show”. Petre Roman și Laura Cosoi de la 19:00, la Aleph News

„Marius Tucă Show”. Alexandru Rafila și Adrian Oianu, de la 19:00, la Aleph News„Marius Tucă Show”. Alexandru Rafila și Adrian Oianu, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de astăzi sunt: Petre Roman, fost premier și Laura Cosoi, actriță.

Petre Roman mărturisește că s-a născut de două ori: o dată în 1946 și a doua oară în decembrie 1989. Fostul premier vorbește diseară la Marius Tucă despre România de ieri versus România de astăzi, despre adevăruri și neadevăruri, dar și ,,despre pasiune în vreme de libertate”, așa cum și-a intitulat cartea de memorii pe care a publicat-o.

Fie că se află pe scenă, jucând într-o piesă de teatru sau că scrie la o nouă carte, Laura Cosoi este inspirație. Actrița povestește diseară despre reinventare, pasiunea sa pentru gastronomie, dar și despre reîntoarcerea la esențe și ,,Forma gustului”, cea mai recentă carte publicată.

La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,Omul trebuie să aibă și prieteni și dușmani. Prietenii îl învață ce trebuie să facă, iar dușmanii îl obligă să facă ce trebuie” (Nicolae Iorga)

The post „Marius Tucă Show”. Petre Roman și Laura Cosoi de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code