NEWSNET

Flux-stiri

Muntele Athos, focar de coronavirus. Peste o mie de călugări, infectați cu SARS-CoV-2

Covid-19 a ajuns chiar și la Muntele Athos. Mai mulți călugări au fost depistați pozitivCovid-19 a ajuns chiar și la Muntele Athos. Mai mulți călugări au fost depistați pozitiv

  • Peste o mie de călugări de pe Muntele Athos s-au infectat cu coronavirus.
  • Opt dintre ei au murit.
  • Zeci de călugări sunt internați la terapie intensivă.

Cazurile de Covid-19 s-au înmulțit în mănăstirile din Grecia. Pe Muntele Athos este focar de coronavirus, 50% din populație fiind infectată.

Mai mult de o mie de călugări au fost diagnosticați cu Covid-19, scrie greekcitytimes.com. Zeci de călugări sunt internați la terapie intensivă, iar opt dintre ei au murit.

25 de călugări de la mănăstirea Petrinou Dasou din Thessaly au fost spitalizați. Acolo, a fost înregistrat un deces asociat Covid-19, în timp ce la Agios Nektarios din Aegina au fost înregistrate 16 cazuri de îmbolnăvire și în mai multe mănăstiri din Evros și Evia a fost câte un deces.

The post Muntele Athos, focar de coronavirus. Peste o mie de călugări, infectați cu SARS-CoV-2 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code