Flux-stiri

O femeie din Brașov, suspectă de infectare cu tulpina Omicron, are schema completă de vaccinare

Femeia suspectă de infectare cu tulpina Omicron are schema completă de vaccinareFemeia suspectă de infectare cu tulpina Omicron are schema completă de vaccinare

  • Persoana suspectă de infectare cu tulpina Omicron din judeţul Braşov este o femeie de 48 de ani, revenită din Africa de Sud.
  • Ea are schemă completă de vaccinare.
  • La testarea realizată pe aeroport, aceasta a avut rezultat pozitiv.

Potrivit Prefecturii Braşov, este vorba despre o persoană de sex feminin, în vârstă de 48 de ani, repatriată marţi, 30 noiembrie, din Africa de Sud.

Femeia a fost preluată de reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov şi transportată în condiţii conforme protocolului la domiciliul din judeţul Braşov, unde a intrat în izolare, aflându-se sub o monitorizare strictă.

„Persoana confirmată pozitiv este vaccinată cu schemă completă şi până în acest moment nu a dezvoltat simptomatologie specifică infecţiei cu SARS-CoV-2. Proba recoltată la intrarea în ţară a fost trimisă pentru secvenţiere genomică la Institutul Naţional de Cercetare Medico-Militară <Cantacuzino> din Bucureşti”, a transmis Prefectura.

Confom instituţíei, procesul de secvenţiere a genomului pentru tulpina Omicron se realizează în mai multe etape, pe parcursul mai multor zile. În urma primelor teste, s-a concluzionat că există o suspiciune înaltă pentru varianta Omicron virusului SARS-Cov-2 la persoana din Braşov depistată pozitiv.

Alte două persoane din judeţele Maramureş şi Vaslui, repatriate din Africa de Sud, sunt de asemenea suspecte de infectare cu tulpina Omicron.

The post O femeie din Brașov, suspectă de infectare cu tulpina Omicron, are schema completă de vaccinare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code