Flux-stiri

O femeie susține că a fost „violată în grup” în Metaverse

  • O femeie de 43 de ani susține că a fost violată în Metaverse.
  • Aceasta a povestit totul cu lux de amănunte, în cadrul unei postări pe care a publicat-o.
  • Nina Jane Patel susține că realitatea virtuală este nocivă.

O femeie susține că a fost victima unui viol virtual „în grup”, în Metaverse. Aceasta a declarat că totul s-a întâmplat în timpul unui test beta ce a avut loc pe platforma de realitate virtuală Horizon Worlds, notează The Independent. Platforma a fost creată de Meta, cunoscută, până de curând, drept Facebook.

Nina Jane Patel, în vârstă de 43 de ani, a povestit cum a trecut prin clipe extrem de grele, în Metaverse. În cadrul unui articol pe care chiar ea l-a scris, Nina a povestit cu lux de amănunte cele întâmplate.

În 60 de secunde de la alăturare, am fost hărțuită verbal și sexual. 3-4 avatare masculine, cu voci masculine, în esență, dar practic, mi-au violat avatarul și au făcut fotografii. În timp ce încercam să scap, au strigat: „«Nu te preface că nu ți-a plăcut»”, a declarat Nina Jane Patel.

O experiență îngrozitoare care s-a întâmplat atât de repede și înainte de a mă putea gândi, măcar, să pun bariera de siguranță”, a mai continuat ea.

Nina Jane Patel a tras și un semnal de alarmă, spunând că tehnologia a avansat atât de mult, încât a dat naștere unor multitudini de efecte negative. Printre acestea se numără imposibilitatea de a face diferența între ceea ce se întâmplă în realiatate și ceea ce se întâmplă în viața reală.

Mai mult decât atât, aceasta acuză creatorii de tehnologie de intenții negative în ceea ce privește modul în care oamenii percep lucrurile. Ceea ce s-a întâmplat în Metaverse a afectat-o foarte tare pe Nina Patel.

Realitatea virtuală a fost concepută în esență, astfel încât mintea și corpul să nu poată diferenția experiențele virtuale/digitale de cele reale”, a scris aceasta pe Medium.

„Într-o anumită măsură, răspunsul meu fiziologic și psihologic a fost ca și cum s-ar fi întâmplat în realitate”, a continuat ea, relatează The Blaze.

The post O femeie susține că a fost „violată în grup” în Metaverse appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 58 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code