Flux-stiri

Peste 150 de pisici vor putea fi admirate în cadrul Salonului Internațional de Pisici de la București, intitulat „SofistiCAT”

  • Salonul Internațional de Pisici revine după doi ani de pauză.
  • Peste 150 de pisici vor putea fi văzute la salonul SofistiCAT.
  • 10% dintre români au adoptat o pisică de la începutul pandemiei.
  • Maghiarii au adoptat cele mai multe pisici în pandemie.
  • Papa Francisc îi consideră egoiști pe cei care preferă să adopte animale.

Sunt sofisticate și vin să fie admirate. 150 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi văzute la Salonul Internațional de Pisici de la București, numit SofistiCAT. Sâmbătă și duminică, cele mai frumoase feline se vor întrece pentru un loc pe podium.

Sancțiunile impuse Moscovei de Occident n-au ajuns și la mâțe – printre concurente vor fi prezente și cele din rasa „Albastru de Rusia”.

Jumătate dintre familiile de la noi din țară au cel puțin o pisică.

De când a început pandemia, România se află pe locul 2 în topul țărilor europene cu cele mai multe pisici adoptate. Pe primul loc sunt vecinii din Ungaria.

Raportul Mars Petacare arată că 1 din 10 români a adoptat o pisică din martie 2020 și până în prezent. Asta chiar dacă unii aveau deja feline acasă. Și adopțiile de câini sunt din ce în ce mai populare. În fiecare sâmbătă, în Parcul Circului din București ești așteptat să adopți un patruped.

The post Peste 150 de pisici vor putea fi admirate în cadrul Salonului Internațional de Pisici de la București, intitulat „SofistiCAT” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code